ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Sümbüllü Mahallesinden, Merhum Durmuş Özdemir’in Oğlu, Merhum Yılmaz ve Kömen Özdemir’in Abileri, Şakir, Temel ve Mustafa Özdemir’in Babaları Mehmet Özdemir vefat etmiştir.

Cenazesi yarın Sümbüllü Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına müteakip Sümbüllü Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Hendekli olup Kocaeli’de ikamet eden, Durmuş ve Remziye Kuru’nun kızları, Erol Yavuz’un Eşi, Nesrin Yavuz vefat etmiştir.

Cenazesi yarın Rasimpaşa Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek, kılınacak Cuma Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yeşilvadi Mahallesin’den, Merhum Osman ve Yusuf Turan’ın, Ağabeyleri Ekrem, merhum Bekir, Fahri ve Metin Başkurt’un dayıları İsmail, Ömer, Sezai ve Ali Turan’ın Babaları Belediye Su İşletmesin’den emekli Mustafa Aydın ve İlçemiz Esnaflarından Muammer Barutçu’nun, kayınpederi Hüseyin Turan vefat etmiştir. Cenazesi Yarın Cuma Namazı’na müteakip Yeşilvadi mezarlığına defnedilecektir.

Ahmet Aydın

0533.153.47.07

Büyükdere Mahallesinden Merhum Ali Kösterelinin eşi , hakkı kösterelinin yengesi , Merhum Salih Kösterelinin annesi , Erkan ,Gökhan , ve Serkan Kösterelinin Babaannesi , Merhum Osman Kösterelinin kardeşi ,merhum Ali Köstereli ve Salih Kösterelinin halaları ,ilçemiz esnaflarından berber İsmail Ocakın kayın validesi Ayşe Köstereli vefat etmiştir cenazesi bugün büyükdere mahallesinde kılınacak cuma namazına müteakip büyük dere aile kabristanlığına defnedilecektir

Serkan Köstereli

0532,724,5494

Yenimahalleden,Merhum İbrahim Keleşoğlu’nun oğlu Saim, Zeki, ve Ali Keleşoğlu’nun ağabeyleri Kamil, Mustafa ve Necmettin Menteş’in yeğenleri; Hikmet, Yılmaz ve Şenol Biber’in Kayınbiraderi; Cemal, Fikret, Alparslan Demir’in enişteleri YAŞAR KELEŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi 11.30’da Yenimahalle (Tabaş Arkası) hanesinden alınarak, Büyük Camiye getirilerek kılınacak Cuma Namazı’na Müteakip , Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

KAMİL MENTEŞ

0536.416.51.30



Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184