ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Sümbüllü Mahallesinden, Merhum Durmuş Özdemir’in Oğlu, Merhum Yılmaz ve Kömen Özdemir’in Abileri, Şakir, Temel ve Mustafa Özdemir’in Babaları Mehmet Özdemir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sümbüllü Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına müteakip Sümbüllü Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Hendekli olup Kocaeli’de ikamet eden, Durmuş ve Remziye Kuru’nun kızları, Erol Yavuz’un Eşi, Nesrin Yavuz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Rasimpaşa Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek, kılınacak Cuma Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yenimahalleden, Merhum İbrahim Keleşoğlu’nun Oğlu, Saim, Zeki ve Ali Keleşoğlu’nun Abileri, Kamil, Mustafa ve Necmettin Menteş’in Yeğenleri, Hikmet, Yılmaz ve Şenol Biber’in Kayınbiraderi, Cemal, Fikret, Alparslan Demir’in Enişteleri Yaşar Keleşoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yenimahalle (Tabaş Arkası) hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek,kılınacak Cuma Namazına müteakip Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Büyükdere Mahallesinden, Merhum Ali Köstereli’nin Eşi, Hakkı Köstereli’nin Yengesi, Merhum Salih Köstereli’nin Annesi, Erkan, Gökhan ve Serkan Köstereli’nin Babaannesi, Merhum Osman Köstereli’nin Kardeşi, Merhum Ali Köstereli ve Salih Köstereli’nin Halaları, İlçemiz Esnaflarından Berber İsmail Ocak’ın Kayın Validesi Ayşe Köstereli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyükdere Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına Müteakip Büyükdere Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yeşilvadi Mahallesinden, Merhum Osman ve Yusuf Turan’ın Abileri, Ekrem, Merhum Bekir, Fahri ve Metin Başkurt’un Dayıları, İsmail, Ömer, Sezai ve Ali Turan’ın Babaları, Belediye Su İşletmesinden Emekli Mustafa Aydın ve İlçemiz Esnaflarından Muammer Barutçu’nun Kayınpederi Hüseyin Turan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Yeşilvadi Mezarlığına defnedilecektir.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184