ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Aslen Hicriye Köyünden olup Mahmutbey Mahallesinde ikamet eden, Merhum Ziya ve Sümer Şeker’in Kızı, Hüseyinşeyh Köyünden Merhum Fevzi Sakal’ın Eşi, Öner, Onur ve Uğur Sakal’ın Anneleri, Ayhan ve Aydın Şeker’in Ablaları, Şenay Sakal’ın Yengesi Aynur Sakal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Mahmutbey Mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek, kılınacak Öğle Namazına müteakip Hüseyinşeyh Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Puna Orta Köyden Merhum Hacı Hamit Arslan'ın Oğlu, Merhum Mithat, Mustafa ve Hamit Arslan’ın Babaları, İbrahim, Naci, Ayhan, Özkan ve Özgür Arslan’ın Dedeleri, Hacı İbrahim Arslan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğle Namazına müteakip Ortaköy Mezarlığına defnedilecektir.

Harmantepe Mahallesinden, Merhum Muharrem Bal’ın Eşi, İlhan ve Ayhan Bal’ın Anneleri, Merhum Ali Bal’ın Yengesi, Muhammed Özoğlu’nun Ablası Esma Bal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Harmantepe Köyünde kılınacak Öğle Namazına müteakip Harmantepe Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Yeşilköy’den olup Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden, Merhum İsmail Nalbant’ın Kızı, Muharrem, Hayrettin ve Mustafa Nalbant’ın Kız Kardeşleri, Belediye’den Emekli Yusuf Koşar’ın Eşi, Esen Koşar’ın Annesi, Yusuf Kahramanca ve Eyüp Olmuştur’un Kayınvalidesi, Murat Koşar’ın Yengesi vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Bayraktepede Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük camiye getirilecek, kılınacak İkindi Namazına mütekip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Akyazı Balballı Köyü’nden,Cengiz Avrus’un eşi Haluk ve Çetin’in yengeleri vefat etmiştir. Cenazesi BUGÜN öğlen namazına müteakip Balballıköyü Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184