ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Nuriye Mahallesinden, Merhum Doktor Şevket Oruç’un Kızı, Merhum Cemal Yılmazcan Hocanın Eşi, Ali, Halit, Zahit ve Emin Yılmazcan’ın Anneleri, Mücahit Akkaş’ın Kayınvalidesi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Nuriye Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına Müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Göksu Mahallesinden, Kemençeci Muhammet At’ın Oğlu, Merhum Mevlüt, Ziya, Ziyafettin ve Mustafa At’ın Abileri, Mustafa Çakıroğlu, Mevlüt Durdurmuş ve Fatih Çelik’in Kayınpederleri, Yılmaz, Ali ve Alaattin At’ın Amcaları, Metin, Murat, Ersin ve Cüneyt Atanın Babaları, Hasan Ata vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Göksu Kızkale Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına Müteakip Göksu Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Başpınar Mahallesinden, Merhum Tataroğlu Abdullah Şen’lerin Eşi, Cavit ve Hikmet Şenlerin Annesi, Ercan, Serkan ve Ekrem Şenlerin Babaanneleri, Kadem, İbrahim ve Abdullah Erenin Kız Kardeşleri, Şevket, Cevdet ve İbrahim Şen’lerin Yengeleri, Fatma Şenler Vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Başpınar Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek, Kılınacak Cuma Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184