ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Çamlıca Mahallesinden, Aziz, Süleyman ve Şaban Kandaz’ın Babaları, Sakarya Alabalık Tesisi İşletmecileri İsmail, Yusuf ve İbrahim Kandaz’ın Dedeleri, Mustafa Murteza ve Ali Osman Kandaz’ın Amcaları Kemal Kandaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çamlıca Mahallesinde kılınacak Öğle Namazına Müteakip Çamlıca Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Bursa İznik’ten olup Yenimahalle’de İkamet eden, Ptt’den Emekli Lütfiye Topal’ın Damadı, İlçemiz Esnaflarından Terzi Sedat Seyhan ve Fethi Oturak’ın Kayınbiraderleri, Terzi Remzi, Tarık ve Soner Seyhan, Halit, Hakan ve Mustafa Oturak’ın Dayıları Muharrem Göçer vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camiide kılınacak Öğle Namazına Müteakip Kazımiye Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Hicriye Köyünden olup Mahmutbey Mahallesinde İkamet eden, Merhum Servet Akın’ın Eşi, Yaşar, Necati ve Kenan Akın’ın Anneleri, Belediye Personeli Sezai Pehlivan ve Nuri Abanoz’un Kayınvalideleri, İlçemiz Devlet Hastanesi Doktorlarından, Emrah ve Erhan Akın’ın Babaanneleri, Sercan ve Gürcan Pehlivan’ın Anneanneleri Safiye Akın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camiide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Kadifekale Köyünden olup Başpınar Mahallesinde İkamet eden, Şaban Çetinkala, Merhum Arif, Merhum Muhammet, Hasan, Hüseyin ve Muzaffer Çetinkala’nın Ağabeyleri, Sedat, Engin, Erol, Vedat, Birol, Cemal ve Ömür Çetinkala’nın Amcaları Musa Ceylan’ın Kayınpederi, Merhum Cemal Çetinkala’nın Oğlu Salih Çetinkala vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camiide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184