ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Kazımiye Mahallesinden Ayhan, Hüseyin, İsmail, Göksel ve Gökhan Özgüç’ün Babaları, Hendek Ziraat Bankasından Emekli Orhan Özgüç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğle Namazına Müteakip Kazımiye Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Karaçökek Mahallesinden olup Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden Apusha Mehmet Parlayıcı’nın Eşi, Hakan, Erkan ve Davut Parlayıcı’nın Annesi Şaziye Parlayıcı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip Karaçökek Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Çukurhan Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden Merhum Ali Nuri’nin Oğlu, İlyas Camcı’nın Abisi, Ali ve Ayhan Camcı’nın Babaları, Sinan Pehlivan’ın Kayınpederi, Hakan, Erkan, Ertan ve Mehmet Camcı’nın Amcaları, Ziraat Bankasından Emekli İsmail Camcı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip Çukurhan Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Göksu Kurtuluş Mahallesinden olup Sarı Dede Mahallesinde ikamet eden Merhum Mustafa, Halim ve Muhammet Karagüzel’in Kardeşleri, Mustafa, Ahmet, Mehmet ve Hasan Karagüzel’in Babaları, Ali Elmas Camii İmamı Celal, İdris, Ali, İsmail ve Cevdet Karagüzel’in Amcaları, Mustafa Karagüzel’in Dedesi, Turan Şafak’ın Kayınpederi, Kerim Karagüzel vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Akova Mahallesinden Rahmi Osman Çomak ve Nazye Mısırlı’nın Babaları, Hüseyin Mısırlı’nın Kayınpederi, Emekli Akova Mahallesi Cami İmamı İbrahim Çolak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akova Mahallesinde kılınacak İkindi Namazına müteakip Paşaköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184