ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te Vefat Edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Aşağı Hüseyin Şeyh Köyünden Merhum Sabri, Selahattin ve Sabahattin Akın’ın Kardeşleri, Bülent Akın'ın Babası Sadettin Akın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Aşağı Hüseyin Şeyh Köyünde kılınacak Öğle Namazına Müteakip Yukarı Hüseyin Şeyh Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Aslen Bıçkıatik Mahallesinden olup Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden, Merhum Rasim Şahin’in Gelini, Merhum Dursun Bayram’ın Kardeşi, Emekli İmam Muhammed Bayram'ın Ablası, Yakup Bayram'ın Halası, Kemal, Osman ve Süleyman Şahin’in Yengeleri, Eczacı Cüneyt ve Murat Şahin’in Babaanneleri Fahri, Fehmi ve Hüseyin Şahin’in Anneleri Ahmet Şahin’in Hanımı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camiide kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Çakallık Köyünden Akuçba Faik Gündüz'ün Oğlu, Erdinç ve Emrah Gündüz'ün Babaları, Ali Çayır, Çoşkun Özdemir, Ziya ve Kadir Karagöz'ün Kayınpederleri Turan Gündüz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çakallık Köyünde kılınacak İkindi Namazına müteakip Çakallık Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Dereboğazı Mahallesinden ikamet eden Merhum Mustafa Uzun'un Oğlu, Süleyman Uzun'un Abisi, İlçemiz Esnaflarından Fatih Uzun'un Babası, Ali İn'in Kayınpederi, Garaj Taksi Personellerinden Hacı Ali Uzun, Hakan ve Selim Uzun'un Amcalarının Oğlu, Ahmet Diyarlı, Mustafa Dedecan ve İsmet Yıldız'ın Kayınbiraderleri, Selçuk Yıldız, Fedai Dedecan, Bülent ve Murat Diyarlı'nın Dayıları, Ziraatten Emekli Yılmaz Uzun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camiide kılınacak İkindi Namazına müteakip Tarabiye Köyü Aile Kabristanlğına defnedilecektir.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184