ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Yeşilvadi Mahallesinden Merhum Selahattin Oduncunun eşi, Merhum Muammer, Merhum Hasan, Şeref ve Şemsettin Oduncunun anneleri, Merhum Osman, Ahmet, Şevket ve Mehmet Çolak’ın ablaları, Metin ve İshak Oduncunun yengeleri Aydın Kuzu ve Merhum Halil Gülerin kayınvalidesi Havva Oduncu Vefat etmiştir.

Cenazesi Yeşilvadi mahallesinde kılınacak öğle Namazına müteakip yeşilvadi aile kabristanlığına defnedilecektir.


Aslen Samsun Bafralı olup Büyükdere mahallesinde ikamet eden Ali  ve Aydın Bayraktarın babaları, Mustafa Köse’nin  Kayınpederi, Bahattin  Bayraktar  Vefat  etmiştir.

Cenazesi Adapazarı Kasımpaşa dağyoncalı mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Dağyoncalı aile kabristanlığına defnedilecektir.


Kemaliye Mahallesinden Merhum Zeki Tanyerinin oğlu, Selami, Selçuk ve Haluk Tanyerinin kardeşleri, Yusuf Kodamanın damadı, Kübra ve Büşra Tanyerinin babaları İlhami Tanyeri Vefat etmiştir.

Cenazesi Büyük Camiye getirilecek kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.


Büyükdere mahallesinden merhum Süleyman Bayraktarın eşi, Hamdi Mustafa ve İbrahim Bayraktarın anneleri,  Cevat ve Cevdet Bayraktarın halaları, İbrahim Bayraktarın yengesi,  Oktay, Gökhan, Nazmi, Ferdi, Murat, Orhan ve Alihan Bayraktarın babaanneleri Fatma Bayraktar Vefat etmiştir. 

Cenazesi Büyükdere mahallesinde kılınacak ikindi namazına müteakip Büyükdere aile kabristanlığına defnedilecektir.  



Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2016, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184