ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


İlçemiz Kahraman Mahallesinde İkamet eden merhum Nuri Kayıkçıoğlu’nun Oğlu, Kazimiye Mahallesinden Merhum Koca Osman’ın Kayınbiraderi, Kahraman Mahallesinden Hacı Salih, Ahmet Ali, Rıfat ve Merhum İsmail Kayıkçıoğlu’nun Kardeşi, İsmet ve Kerim Kayıkçıoğlu’nun Abisi Kıbrıs Gazisi Remzi Kayıkçıoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kahraman Mahallesi Merkez Camiinde kılınacak Cuma Namazına müteakip Askeri Tören ile Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 12.00’da Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

İsmet Kayıkçıoğlu - 0534 789 03 98

Karatoprak Mahallesinden İrfan ve Orhan Çayboylu’nun Amcalarının Oğlu, Recai ve Emrah Çayboylu’nun Babaları Rıfkı Çayboylu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karatoprak Mahallesinde kılınacak Cuma Namazına müteakip Karatoprak Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Orhan Çayboylu - 0533 560 32 34

Aksu Köyünden Mustafa, Mehmet ve Hikmet Zor’ın Kardeşleri, 25. Dönem Sakarya Millet Vekili Ali İnci, Mahmut, Halit ve Yusuf İnci’nin Dayıları, Yunus, Yusuf ve Cafer Zor’un Babası Ali Zor vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Arifiye Merkez Camiinde kılınacak Cuma Namazına müteakip Arifiye Kalaycılar Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ahmet Zor - 0533 617 24 40

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184