ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Yeni Mahalleden  Merhum Mahmut Ustanın  kızı merhum Osman, Raif ,Mustafa ve Refik Ustanın kız kardeşleri Hasan ve Hüseyin Yetimin  yengesi Niyazi Ateşin kayınvalidesiOsman Yetimin  eşi Bayram ,Hızır , Ali Osman  ,Ayhan ve Orhan Yetimin  anneleri Fatma Yetim vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat:12.15de Yeni mahalle Abdurrahman  Gürses caddesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip Kırktep mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ali Osman Yetim- 0535 390 84 99

İkramiye Mahallesinden Merhum  Ziver  ve Ayşe Kınalının  oğlu merhum Fehmi Kınalının  yiğeni  Ayşe Kınalının  eşi Onur Kınalının  babası  Rabiye, Mukaddes ve Mukadderin kardeşleri Hüseyin Kınalının  abisi Ahmet Nambanın  damadı Vasvi, Seyfi ve Mehmetin kayınbiraderleri  Kadir Kınalı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip ikramiye mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Kurubacak-0535 355 43 36

Aslen Güldibi Mahallesinden Olup  Adapazarın da ikamet eden merhum Faik Bayındırın oğlu merhum  Hasan ve Hüseyin Bayındırın  yeğenleri Mehmet ve Rıdvan Bayındırın  amcasının oğlu Hüseyin ve Hasan Baycanın  yeğenleri Burhan Bayındır  vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Serdivan  Merkez Camisinde kılınacak Öğle namazına müteakip  serdivan  aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fatih Bayındır-0538 509 65 15

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184