Asayiş ve Eğitimde Önemli Güç Birliği

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’in yeni Emniyet Müdürü Mesut Eyigün ve Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman’ı ziyaret etti.

Asayiş ve Eğitimde Önemli Güç Birliği

Ziyaretlerde kentin asayiş ve eğitim çalışmaları konuşularak iş ve güç birliğinin artacağı mesajları verildi.

Emniyet Müdürü

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  Hendek’in yeni Emniyet Müdürü Mesut Eyigün ve Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Başkan Namlı ve Belediye Başkanı Babaoğlu ilk olarak Emniyet Müdürü Eyigün’ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyigün, “Hendek halkının huzur ve asayişi adına 7/24 vatandaşımızın emrindeyiz. Suç ve suçlulara karşı amansız mücadelemiz artarak devam edecek” derken, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “ Öncelikle görevinizde başarılar diliyoruz. Aziz milletimiz ve vatanımızın selameti, bekası ve geleceği adına bizler her zaman buradayız.

Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarına, Şeref Duyduğumuz kahraman Türk Ordusunun tüm neferlerine, korucularımıza rabbim kolaylıklar versin” dedi. Daha sonra konuşan Başkan Turgut Babaoğlu ise, Emniyet Teşkilatı ile Hendek için işbirliğinin artarak devam edeceğini ifade ederek, “ Milletimiz adına canını hiçe sayan güvenlik güçlerimizin her biriyle onur duyuyoruz.

Huzur ve güven ortamının tesisi adına işbirliğimizi sürdürmek, her alanda bir ve beraber olmak adına çalışmaya devam edeceğiz. Görevinizde başarılar diliyorum. Hendek’imize hayırlı olsun” dedi.

Milli Eğitim Müdürü

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman ziyaret edildi. Kahraman ziyaret nedeniyle Başkan Namlı ve Babaoğlu’na teşekkür ederek, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyarette Başkan Namlı,  “Eğitim ülkemizin en önemli konusudur. İhmale gelmez.

 Hendek olarak eğitim alanında yapılacak tüm çalışmaları destekliyor, Cumhur İttifakı olarak gereken neyse onu yapıyoruz” dedi. Başkan Turgut Babaoğlu ise eğitimin çıtası yükseltmek adına belediyenin yaptığı çalışmaları anlatarak, “Sakarya’mızın 5.Fen Lisesini çok şükür Hendek’e inşa ediyoruz.

 Nasipse 31 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’de temel atma törenimiz yapılacak. Eğitim alanında yapılacak hizmetlerin aralıksız olarak sürdürmek, her gün üzerine koyarak önümüze bakmak istiyoruz.

Bizim feda edecek gençliğimiz yoktur. Milli ve manevi değerlerine sıkı sıkı bağlı gençlik yetiştirmek hepimizin en asli görevidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2022, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184