Aşevinde Plaket Töreni Düzenlendi

Hendek’te 4 ay önce faaliyete geçen Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevi’ne yardım ve destek verenlere plaket töreni düzenlendi.

Aşevinde Plaket Töreni Düzenlendi

Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevinde düzenlenen plaket törenine Kaymakam Halil İbrahim Acır, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Faruk Özgür, Gelecek Partisi ilçe Başkanı Musa Akıcı, STK Temsilcileri, Kooperatif Başkanları, Muhtarlar, Oda Başkanları, İş adamları, Esnaflar ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Plaket töreni öncesi Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı Kızılay- Hendek Belediyesi- Erkan Albayrakoğlu Aşevinin 4 aylık yaptığı hizmetler ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı plaket töreni öncesi yaptığı konuşmada “Hendek’te 4 ay önce faaliyete geçen Aşevimizin bugünlere gelmesinde bize her türlü desteği veren Kaymakam Halil İbrahim Acır’a, Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Aşevi yerinin tahsisini sağlayan iş adamımız Erkan Albayrakoğlu’na, STK ve Oda Başkanlarımıza, Sanayicilerimize, hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum”

Bağdatlı 4 aylık sürede ayni ve nakdi yardımlarla birlikte faaliyetler hakkında bilgilere vererek ne güzelsin Hendek diyerek herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmada “ Derneklerin ve Spor kulüplerinin de dahil olmak üzere bu birlikteliğin sağlanması adına vesile ve örnek olabilir. Bu bizim için o noktada önemli. Aşevi konusuna dönecek olursak marifet iltifata tabidir sözü bu ödül töreni için söylenebilecek sözlerden birisi. Bizim inancımıza göre sağ elin verdiğini sol elin bilmemesi lazım, buna inanıyoruz. Ama örnek olması açısından, insanları teşvik etmesi açısından da, neler yapılabildiğini, nelerin yapılabileceğini göstermek adına da bence artık biraz teşhir edilmesi gerekiyor. Nasıl ki kötülükleri de yada toplumda işlenen suçların zaman zaman cezaların örnek olması açısından aşikar söylenmesi gerekiyorsa, başarının da, iyiliklerinde, hayırlarında, bana göre söylenmesi gereken durum. Çünkü uzaklaştığımız bir durum. Bu ödül töreni yerinde olmuş bir durumdur. Bu hayır kurumunun işletmesinde ve hayata geçmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kızılay’ın marka değerini yükseltmeye çalışıyoruz. Hendek Belediyesi olarak bunları dünde, bugünde yapıyoruz, yarında yapacağız.  Bu geleneklerimizden birisidir. Şimdi ise bu çatı altında yapılması bizi de mutlu etmiştir” diyerek hayırsever herkese teşekkür etti.

Kaymakam Halil İbrahim Acır’da yaptığı konuşmasında “Şube Müdürümüzün gayretli çalışması beni Hendek’in fahri bir hemşerisi olarak çok memnun etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güzel eserin, bu güzel hizmetlerin oluşmasında emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu güzel hizmetlerin artarak devam etmesini temenni ediyor hepinize sevgiler saygılar sunuyorum”

Konuşmaların ardından Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevine katkı ve destek bulunan Hayırseverlere Plaket takdimi edildi ve program sona erdi.

Program sonrası Kızılay- Hendek Belediyesi Erkan Albayrakoğlu Aşevinde misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2021, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184