AŞK ENGEL TANIMAZ

Bedensel engelli Zerrin Gider, mutluluğa ikinci kez evet dedi. 2007 yılında kendisi gibi bedensel engelli Esen Gider ile dünya evine giren Zerrin Gider, eşinin vefatının ardından yeniden nikâh masasına oturdu.

AŞK ENGEL TANIMAZ


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin ön ayak olması ile 2007 yılında AK Parti Milletvekilleri Recep Yıldırım ve Lokman Ayva’nın nikâh şahitliğini yaptığı düğünle Esen Gider ile dünya evine giren 2008 yılında anne olan Zerrin Gider, bir süre önce eşini kaybetmişti. İzmirli Mustafa Sadıç (47) ile tanışan Zerrin Gider (46), 2015 yılının son gününde tekrar nikâh masasına oturdu.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün nikâhını kıydığı çiftin nikâh şahitliğini 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, yaptı. Ali İnci, engellilerin evlilikten çekinmemesi gerektiğini söyleyerek, Sevgi olunca aşılamayacak hiçbir şey yok. Sevgi varsa yılmamak gerekiyor. Sevginin açmadığı hiçbir kapı yok. Zerrin hanım, yaşama sevincini ve cesaretini bir kez daha göstermiştir. Kendisini kutluyorum. Engelli kardeşlerime tavsiyem, hiç yılmasınlar ve çekinmesinler. Sorumluluğu biraz ağır, ama birlikte üstesinden gelecekleri inanıyorum dedi.
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de çifte mutluluklar dileyerek, Çok anlamlı bir nikâhı kıymak için toplandık. Bizler görevimiz gereği sayısını hatırlamayacağımız kadar nikâh kıydık. Ama bugünkü nikâh gerçekten çok farklı oldu. İki tane kardeşimiz belli bir engel durumları var ama biz hep diyoruz ki hayatı paylaşmak için engel yok. Bu sözün ne kadar doğru bir söz olduğunu altının doldurulmak istenirse hemen kolayca doldurulduğunu bugün gördük. Bir takım engel durumları var ama onların sevgi ile aşkla, saygıyla bertaraf edileceğini ve inşallah hayatı paylaşmak için bir engel olamayacağını bugün sizler de gördünüz, İnşallah bu evlilik hayatlarına çıkan engelleri de kolayca aşmalarına vesile olsun. Biz bugün olduğu gibi her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184