AVM ATLANTİS KAYNAŞMA YEMEĞİN DE BİR ARAYA GELDİ

Hendek’te kısa bir süre önce yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan AVM Atlantis Yönetim Kurulu ve Personeli kaynaşma yemeğinde bir araya gelerek değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

AVM ATLANTİS KAYNAŞMA YEMEĞİN DE BİR ARAYA GELDİ


Atlantis Et Lokantasında düzenlenen Kaynaşma ve değerlendirme toplantısına AVM Atlantis Yönetim Kurulu Vural Tutkun, Ali Cihan, Mustafa Çiçek, İdareciler ve tüm çalışanlar katıldı.

Oldukça verimli geçen değerlendirme toplantısı yapılan hizmetlerle ilgili fikir alışverişiyle devam etti.

AVM Atlantis Kaliteli Hizmet Sunacak

AVM Atlantis Yönetim Kurulu Başkanı Vural Tutkun, Personelimiz ile gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımız oldukça verimli geçti. Hendek’te en güzel şekilde hizmet etmek için tüm personelimiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve belli aralıklarla değerlendirme top0lantılarımızı yaparak kaliteli hizmeti en üst seviyeye çıkarmanın gayretini vereceğiz. Atlantis AVM olarak en güzel ve kaliteli hizmeti vererek vatandaşlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Düzenlediğimiz kaynaşma ve değerlendirme toplantısına katılan tüm personelimize teşekkür ederim ifadelerine yer verdi.

AVM Atlantis’te kısa süre önce başlatılan tadilat ve değişimlerin ardından yeni yapılan Fitness salonu ile birlikte Sinema, Bowling, Masa Tenisi, Bilardo, Havuz, Sauna, Çocuk Dünyası, Düğün Salonu, Kafeterya ve Et Lokantası ile kaliteli hizmet vermeyi sürdürecek.


Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184