Ayar Güven Tazeledi

S.S 14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Kongresinde tek liste ile Kongreye giden mevcut Başkan Hasan Ayar güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

Ayar Güven Tazeledi

Kooperatif binası Bahçesinde gerçekleşen Kongreye Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Kooperatif Başkanları, Muhtarlar ve Kooperatif üyeleri katıldı.

188 Üyenin olduğu 14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Kongresinde Hükumet Temsilcileri görev yaptı.

Divan Başkanı Ali Dayıoğlu, Katip üyeler ise Ali Der, Murat İşler'den oluştu. Divan teşekküllünün oluşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Kongre sonu kısa bir konuşma yapan 14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Ayar “Üçüncü dönemimiz. Arkadaşlarımız bu görevi bize layık gördüler. Mutluyum, Üyelerimle gurur duyuyorum. Hendek’e ve Kooperatifimize yakışacak Başkanlık yapmak için arkadaşlarımızdan izin aldık. Hepimiz için hayırlı olsun” diyerek Kongreye katılan herkese teşekkür etti.

Gündem maddelerinin ardından seçime geçildi ve Kongreye tek liste ile giden Hasan Ayar güven tazeleyerek Başkan seçildi.

14 Nolu Yeni Hendek Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Ayar’ın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu. Coşkun Küçük, Ali Der, Ayhan Güreli, Mustafa Karagüzel, Mustafa Karaaslan, Serkan Eşme

Denetim Kurulu ise Galip Atış, Muammer Tan, Arif Merttürk’ten oluştu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184