Aynı Yerde Farklı Bina Yandı

Peşpeşe yangınların çıktığı binanın yanında bulunan başka bir binada yangın çıktı.

Aynı Yerde Farklı Bina Yandı


Geçtiğimiz günlerde Hendek Başpınar Mahallesi Konuklar Caddesi üzerinde bulunan ve peşpeşe yangınların çıktığı binanın yanında bulunan iki katlı başka bir binada yangın çıktı.

Vatandaşların ihbarı ile vakit kaybetmeden olay yerine gelen Hendek İtfaiyesi iki katlı evin üst katında çıkan yangına zamanında müdahale ederek büyümeden söndürdü.

Yanan üçüncü ev, tedirginiz

Yanan binalara komşu olan Vatandaşlar çıkan yangınlar nedeniyle tepkilerini dile getirerek, yeter artık. Peşpeşe aynı bahçe içerisinde bu yanan üçüncü ev. Bilerek yakıldıklarını düşünüyoruz. Evlerde oturan kimse yok ama yangın çıkıyor. Yetkililerimiz artık biz çözüm yolu bulsun, sorumluları bulsun cezalandırılsın. Evlerimizde tedirgin halde yaşıyoruz diyerek konunun incelenmesini talep ettiler.

Yangınlar soru işareti oluşturdu

Aynı bahçe içersinde bulunan ilk bina aylar önce çıkan yangında kullanılmaz hale gelmişti.
 İkinci binada geçtiğimiz günlerde çıkan dört yangının ardından kullanılamaz hale gelmişti bu binanın Bursa Anıtlar kurulunda tescilli olduğu öğrenilmişti.

Yanan son binada küçük hasarlar olduğu öğrenilirken, şimdi akıllarda kalan soru peşpeşe yanan bu binalarda yangınların nesne ve nasıl çıktığı.



Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184