Babaoğlu, Anneler Günü’nü Kutladı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Babaoğlu, Anneler Günü’nü Kutladı


Annelik, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygu. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

Yaşamımızda bizi karşılıksız seven, en kötü zamanımızda yanımızda olan annelerimize hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermekte kusur etmemeli, onların kıymetini bilmeliyiz. Sadece aile hayatında değil, sosyal hayatta, siyasette, ekonomide de çocuk sahibi kadınlarımızın söz sahibi olmasına, eğitimleri ve idealleri ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yüzünü her kulvarda temsil etmesine ve yetiştirdikleri evlatları ile geleceğimizi şekillendirmelerine olanak sağlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlayarak sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2019, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184