Babaoğlu, Belediye Çalışanları İçin Yüzde 90 Maaş Artışına İmza Attı

Hendek Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi Hendek Belediyesi çalışanlarının huzurunda imzalandı.

Babaoğlu, Belediye Çalışanları İçin Yüzde 90 Maaş Artışına İmza Attı

Başkan Babaoğlu, yüzde 85 artış oranını duyurduğunda bir çalışanın, “Başkanım yüzde 90’a yuvarlayalım” talebi ve çalışanların alkışlı desteği karşısında; “Yuvarladık o zaman yüzde 90 artış, hayırlı olsun” dedi. Hendek Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi ilk defa böylesi coşkulu geçti.



Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir, belediye ve sendika yetkilileriyle, belediye personelinin katıldığı toplu iş sözleşmesi töreninde heyecan ve bir arada yaşandı.
Başkan Babaoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada Hizmet İş Sendikası ile yaptıkları titiz bir çalışma sonucunda yüzde 85’li bir artışta anlaştıkların; Mesai, kıdem farkını gözettiklerini, sosyal desteklerde yüzde 130’u bulan artışa gittiklerini kaydetti.


“Seçim sürecindeyiz, daha fazlasını vaat edebilirdik ama gerçekçi olmazdı” diyen Başkan Babaoğlu şöyle devam etti:
Bugün yaptığımız toplu iş sözleşmesi, personelimize ve hepimize hayırlı olsun. Titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Sendikamıza da, personelimize de teşekkür ediyorum” dedi
Hizmet İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir ise “Hendek Belediyesi’nde işçimiz güvence altında, haklarını teslim eden bir yönetim var. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Hendek Belediyesi’nde en düşük maaş 27 bin 300 TL oldu.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184