Babaoğlu Din Görevlileriyle Buluştu

Hendek’te görev yapan din görevlileriyle bir araya gelen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Bizlere her daim yol gösteren din görevlilerimiz bizim için sadece bir gün değil yılın her günü önemli ve değerli” derken İlçe Müftüsü Mürteza Gür ise etkinlik nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

Babaoğlu Din Görevlileriyle Buluştu

Bayraktepe’de Buluştular

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Hendek’te görev yapan din görevlileriyle Bayraktepe Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. İlçe Müftüsü Mürteza Gür, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na düzenlenen program nedeniyle teşekkür etti.

Müftü Gür, “Diyanet İşleri Başkanlığımız bu haftayı, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ olarak belirlemiştir. Bu vesileyle din görevlilerimize kolaylıklar diliyor, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Babaoğlu: Önemli Ve Değerli

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise katılım nedeniyle teşekkür ederek, “Hendek Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu dünyadaki cennet bahçeleri değerinde olan camilerimiz ve bizlere her daim yol gösteren din görevlilerimiz bizim için sadece bir gün değil yılın her günü önemli ve değerli.

Ülkemizin her yerinde hizmet veren ve mesai gözetmeden çalışan siz değerli din görevlilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Hayatını kaybeden kıymetli hocalarımızı rahmetle ve dua ile anıyorum” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184