Babaoğlu Doğalgaz İçin Yeni Rotayı Verdi

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, doğalgaz yatırımlarının devam edeceğini ve birçok mahalleyi planlamaya aldıklarını açıkladı

Babaoğlu Doğalgaz İçin Yeni Rotayı Verdi

“Bu dönem 6 mahallemize doğalgaz ulaştırmış olduk, yeni dönem için çok daha fazlasını planladık” diyen Babaoğlu, “AGDAŞ ile işbirliğimizi önümüzdeki dönemde sürdüreceğiz.

Yeşilyurt ve bölgesi, Çakallık, Gündoğan, İkramiye, Süleymaniye, Puna Ortaköy, Servetiye, Hamitli, Pınar, Yayalar, Kargalı Hanbaba, Yeniköy ve Uzuncaorman planlamamızda olan mahalleler. Mümkün olduğunca fazla mahallemize doğalgaz ulaştırmayı hedefliyoruz” ifadesini kullandı.

Başkan Babaoğlu, şöyle devam etti:

Hendek Belediyesi olarak, 5 yıllık dönemimizde büyük bir hizmet seferberliği halinde çalıştık. Çok önemli eserler ortaya çıktı. Hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, hayatlarına konfor katmak için de canla başla çalıştık. Doğalgaz bu manada, beklentiler doğrultusunda da önemsediğimiz bir hizmet.

AGDAŞ ile yaptığımız işbirliğiyle bu dönem önemli mesafeler aldık. Bakın bizden önceki dönemde yatırım programında doğalgaz planlaması diye bir şey yok. 2013 yılından sonra doğalgaz getirelim gibi bir dertleri olmamış bu arkadaşların. Bizim yatırım planlamamızda doğalgaz vardı, olmaya devam edecek.

Bu dönem 6 mahallemizde hayata geçirdik, önümüzdeki dönem belli bir planlama doğrultusunda bu mahallelerimize de doğalgazı ulaştırmış olacağız. Hendek için canla başla çalışıyoruz.”

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184