Babaoğlu: Eğitime Desteğimiz, Yatırımlarımız Daha Güçlü Bir Hendek İçindir

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu öğretmenleri ve aileleriyle buluşmasında “Birçok projede eğitimcilerimizle güç birliği yaptık, yine yapacağız.

Babaoğlu: Eğitime Desteğimiz, Yatırımlarımız Daha Güçlü Bir Hendek İçindir

Eğitim konusunda asla geri durmadık, öncü projelere imza attık. 5 yılda eğitime yönelik yaptığımız yatırımlarla ilçemizin geleceğini inşa ediyoruz” dedi.

Başkan Babaoğlu, Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve aileleriyle kahvaltı programında buluştu.

Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’da eşleriyle katıldı. Ayrıca MHP KAÇEP İlçe Başkanı Zübeyde Gürbüz ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar’da programda yer aldı.

Eğitim Konusunda Asla Geri Durmadık

Buradaki konuşmasında son 5 yılda yapılan eğitim yatırımlarına dikkat çeken Başkan Babaoğlu, “Öncelikle belirtmek isterim ki, 5 yıllık dönemimizde, eğitim kurumlarıyla ve eğitimcilerle iş birliği halinde olduk. Güç birliği yaptığımız projeler var. Yine 5 yılda çok değerli projeleri hayata geçirdik. Devlet Bahçeli Fen Lisesi gibi bir hayali gerçekleştirdik. Yine Cumhuriyetin yüzüncü yılında Türkiye’de yüz kütüphane projesinden birini ilçemize kazandırdık, açılışını yapmaya hazırlanıyoruz. Bu yatırımlar, daha güzel yarınlar, daha güçlü Hendek için yapılan yatırımlardır. Hendek Belediyesi olarak, eğitim konusunda asla geri durmadık. Her alanda güçlü Hendek hedefimize ulaşmamızın en temel şartı, güçlü eğitim ve eğitimde yakalanacak başarıdadır. Bunun uğraşındayız, eğitime desteğimiz ve yaptığımız yatırımlar güçlü bir Hendek içindir” dedi.

Okul Müdürü Karagözlü Destek İstedi

Okul müdürü Orhan Karagözlü ise Başkan Babaoğlu’na teşekkür ederek, “Başkanımızın okullarımıza, eğitime ve biz eğitimcilere destekleri bilinen bir gerçektir. Özellikle son yıllarda Hendek Belediyesi tarafından yapılan eğitim yatırımlarını heyecan ve mutlulukla takip ediyoruz. Okulumuz için yeni sosyal ve spor alanları planladık. Konferans-sinema salonu, voleybol ve futbol sahaları yapımı için çalışmamız var. Bugüne dek okulumuza destekleri olan Başkanımızdan, bu projemizde de yanımızda olmasını, destek vermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184