Babaoğlu Esnafı Dinledi

Saha çalışmalarını yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, şehir merkezinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Babaoğlu Esnafı Dinledi



Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinden takip ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Saha çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplere gereken talimatları veren Başkan Turgut Babaoğlu, ardından şehir merkezinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret etti. Esnafa verdiği önemi bir kez daha dile getiren Başkan Babaoğlu, şehrin geleceği adına fikir alışverişi ve ortak akla vurgu yaptı.

 

Esnaf kazanırsa Hendek kazanır

Esnafla sohbet edip, çay içen Başkan Babaoğlu, Şehrimizin dinamosu, ülkemizin can damarı olan esnaflarımız sadece şehrimizin değil ülkemizin ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. Rızkının peşinde, güler yüzle vatandaşımıza kaliteli bir şekilde hizmet vermeye çalışan esnafımızın her görüşünü önemsiyoruz. İstihdam sağlayan, vergi ve prim ödeyen ve ülkesine daima kazandıran esnafımız şehrimizin yüz akı, gurur kaynağıdır ifadelerine yer verdi.

 

Teşekkür

Esnaflar ziyaret nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür ederken, yaşadıkları sorunları, beklentileri ve isteklerini Babaoğlu’na aktardı.


Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184