Babaoğlu Genç Karadenizliler Gecesinde Horon Oynadı

Hendek Genç Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği ‘Horon Gecesi’ne katılan Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, kemençe eşliğinde horon oynadı

Babaoğlu Genç Karadenizliler Gecesinde Horon Oynadı

Hendek Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen geceye ilgi büyük oldu. Başkan Babaoğlu’nun katılımıyla alandaki heyecan ve coşku katlanırken, Babaoğlu selfi çektiği kalabalıkla daha sonra kemençe eşliğinde horon tepti.

“Birlik Ve Beraberliğimiz Daim Olsun”

Başkan Babaoğlu, renkli görüntülerin yansıdı gecede yaptığı konuşmasında ise “Heyecanınıza, coşkunuza ortak olmak için beraberiz. Hendek Genç Karadenizliler Derneğimize, bizleri burada buluşturan bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Erzurumlular Gecesine De Katıldı

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünde Hendek Erzurumlular Dayanışma Derneği’nce düzenlenen etkinliğe de katılan Başkan Babaoğlu, buradaki konuşmasında ise “Tüm dadaşlara selam olsun. Böylesi önemli bir gün için düzenlenen bu gecede sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Erzurum’un kahramanlık ve gurur gününü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Hendek Gençlik Merkezi’ndeki etkinlikte halk ozanlarının yanı sıra Erzurum Bar ekibi de sahne aldı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
HendekGeziyorum
HendekGeziyorum - 2 ay Önce

Gerçekten, Hendek Çay kenarında ki çöpleri, kötü kokuları, Çaya karışan Kanalizasyonları, Çayın kenarlarında ki çöpler, molozları görmeyen, pislikleri görmeyenler çay boyu aşağıya doğru yürüsün tavsiye ederim.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184