Babaoğlu Kadın Personelleri Unutmadı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Belediye personeli kadınların gününü kutladı.

Babaoğlu Kadın Personelleri Unutmadı

Hendek Belediyesi Ana Hizmet binası ve Ek hizmet binasını ziyaret eden Başkan Babaoğlu, kadın personellere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gül ve hediye takdim etti. Kadın personelleri çalışma alanlarında ziyaret eden Başkan Babaoğlu, “Biz büyük bir aileyiz.

 Bu yıl pandemi nedeniyle istediğimiz etkinlikleri yapamasak ta bu özel günde sizleri unutmadığımızı ve hep hatırladığımızı hissettirmek adına çiçekler takdim ediyoruz.

Toplumun temel direği kadınlar, iş ve çalışma hayatının vazgeçilmezleridir. Kadınlarımızın bu manadaki katkıları ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşımaktadır.

 Daha güzel huzur, sevgi ve sağlık dolu günlerde bir arada olmayı umut ediyor Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum ”dedi. Kadın personeller Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

Karanfil ve gül dağıtım etkinliğine Hendek Belediye Meclis üyesi Nigar Görüm ve MHP Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz’de katıldı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184