Babaoğlu, Kendisini Göremediği İçin Üzülen Busenur’a Sürpriz Yaptı

Yeşilyurt mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki Busenur Güler’in, “Başkanım yarında gelir misiniz Yeşilyurt’a, bugün okuldaydım göremedim sizi” mesajı yerine ulaştı.

Babaoğlu, Kendisini Göremediği İçin Üzülen Busenur’a Sürpriz Yaptı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bugün ilçe merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından Busenur’un kapısını çaldı. Duygu yüklü buluşmada Başkan Babaoğlu’nu karşısında gören Busenur, mutluluk gözyaşları döktü.

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, dün Yeşilyurt mahallesindeydi. Başkan Babaoğlu’nun bu programa dair sosyal medya paylaşımlarına gelen bir mesaj, duygu yüklü bir buluşmayı beraberinde getirdi.

Busenur’a Ulaşın Talimatı

Başkan Babaoğlu, kendisini göremediği için üzüntüsünü instagram hesabından yaptığı yorumla duyuran kullanıcının belirlenmesini istedi. Hendek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, MHP Hendek İlçe Teşkilatı ve mahalle temsilcisinden destek alarak, bu instagram hesabının Yeşilyurt mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki Busenur Güler’e ait olduğunu belirledi ve yakınlarıyla irtibata geçildi.

Mesaj Atması Yeter, Gelirim

Annesini yaklaşık 5 yıl önce kaybettiği öğrenilen, babası Mücahit Güler ve erkek kardeşiyle yaşayan Busenur, sürpriz ziyaretten habersiz şekilde Başkan Babaoğlu ile kapıda karşılaşınca gözyaşlarını tutamadı. Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan Busenur ve ailesiyle bir süre sohbet eden Başkan Babaoğlu, “Her zaman yanınızdayım, Busenur’un bir mesaj atması yeter, koşar gelirim” dedi.

Sürprize Özel Hazırlık Yapıldı

Sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarı olduğu da anlaşılan Busenur’a ayrıca özel hazırlık yapıldı. Başkan Babaoğlu, 54 numaralı Busenur yazılı Galatasaray forması ile birlikte çeşitli hediyeler verdi.

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu,

Dünkü Yeşilyurt programının ardından sosyal medya hesabına gelen mesajı okuyan Başkan Babaoğlu, bugün ilçe merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından “Yeşilyurt’a, Busenur’a gidiyoruz” diyerek sürpriz yaptı.

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Başkanım yarında gelir misiniz Yeşilyurt’a, bugün okuldaydım göremedim sizi” mesajı yollayan Busenur’a gitti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184