BABAOĞLU KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak İslam âleminin Kutlu doğum haftasını kutladı.

BABAOĞLU KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Kutlu doğum haftası nedeniyle yayımladığı mesajında “ Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya geldiği kutlu gün Mevlit Kandilinin yanı sıra ülkemizde aynı zamanda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleriyle de kutlanmaktadır.

Bu anlamda, Kutlu Doğum Haftası, peygamberimizin her anlamda örnek olan hayatını, kişiliğini ve bizlere bıraktıklarını daha da yakından tanımak ve tanıtmak için önemli bir fırsattır. Peygamber Efendimiz, yaşamı boyunca dünyaya iyiliği müjdelemiş, hoşgörüyü göstermiş ve sevgiyi aşılamıştır. Peygamberimizin nuruyla karanlıklar aydınlanmış, dürüstlüğü ile kötülükler engellenmiştir. Peygamber Efendimiz, “Tehlikeyi doğrulukta görseniz de doğruluktan ayrılmayınız. Zira kurtuluş ondadır” hadis-i şerifinden anlaşıldığı üzere doğruluğun önemini vurgulamıştır, kendisi de hiçbir zaman helalden ayrılmamıştır.

Günümüzde çatışmaların devam ettiği İslam coğrafyasında ve toplumsal gerginliğin her katmanda arttığı ülkemizde Hz. Muhammed’in yolundan yürümek ve onun birleştirici fikirlerini tekrar anlamak şarttır. İnşallah, İslam dünyasını çatışmalardan, şiddetten yine İslami değerlerin en iyi şekilde anlaşılması kurtaracaktır. Bu düşüncelerimizle, Kutlu Doğum Haftasının Türk – İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Turgut BABAOĞLU
MHP Hendek İlçe Başkanı


Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184