Babaoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Babaoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi


Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’i hep birlikte geleceğe taşıyoruz, birlikte inşa ediyoruz. Meclisimizle, muhtarlarımızla, kurumlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Hendek bu yönüyle örnek oluyor dedi.

İstişare ve değerlendirme

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. BBP Hendek İlçe Başkanı Engin Yapıcı’nın da katıldığı ve Hendek Muhtarlar Derneği binasında yapılan istişare toplantısında konuşan Dernek Başkanı Emin Kula, Hendek’imize en güzel hizmetleri kazandırmak adına sürekli bir araya gelerek istişare etmek büyük kazanç sağlıyor. Başkanımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
Çalışmalar sürüyor

Muhtarlara çok büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Turgut Babaoğlu, Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Muhtarlarımız mahallelerimizde bizim gözümüz ve kulağımız onlarla hep birlik içinde olacağız. Mahallelerimizde sorunlar ve eksiklikleri bize bildirerek hep birlikte çözüm bulmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bize iletilen her konuyla alakalı ekiplerimiz görevlendiriliyor. Planlı ve koordineli bir şekilde başlattığımız hizmet seferberliğimizde en büyük çalışma ortağımız sizlersiniz’ diye konuştu.

Uyum içinde

Babaoğlu sözlerini şöyle tamamladı, Vatandaşımızın her talebini dikkate alıyor, çalışma başlatıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz planlı ve koordineli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kaynaklarımızı en iyi şekilde yerinde ve etkin kullanmak zorundayız. Hendek’i hep birlikte geleceğe taşıyoruz, birlikte inşa ediyoruz. Hamdolsun meclisimizle, muhtarlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla başta olmak üzere tüm kurumlarımızla uyum içindeyiz. Hendek bu yönüyle örnek oluyor dedi.

Toplantıda muhtarlar mahallelerinde yaşanan sorunları tek tek aktarırken, Başkan Babaoğlu’da çözüm için ilgili birimlere talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 13:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Merhaba
Merhaba - 5 yıl Önce

bbp nin i̇lçe başkanı varsa teşkilatı nerede? i̇lçe başkanlığı nerede merak ediyorum? haberci olarak bu konuyu aydınlatırsanız seviniriz, iyi çalışmalar??

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184