Babaoğlu Öğretmenler Gününü Kutladı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Babaoğlu Öğretmenler Gününü Kutladı


Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin hakkı asla ödenemez. Anne ve baba şefkatinden sonra bizleri yetiştirip rol model olan öğretmenlerimiz, en zor şartlarda dahi sevgiyle istikbalimize ışık tutmaktadır.

Aydınlık ve güçlü yarınlar için doğruyu öğreten, güzel ülkemizin güzel insanlarını özveri ile yetiştiren öğretmenlerimiz her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır. Hep daha ileriyi hedefleyen Büyük Türk Milleti için hiç şüphesiz en büyük gayreti ve katkıyı sağlayanların başında öğretmenlerimiz gelmektedir.

Öğretmenlerimiz

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır sözüyle; özgür düşünmeyi, bilimi, bilgi ve teknolojiyi genç beyinlere aktarıp, geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin hepimiz için umut ışığı olduğunu vurgulamaktadır. Gücünü sevgiden alan bu kutsal meslek, Hz. Ali'nin 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' sözüyle öğretmenin ve öğrenmenin değerini anlatmaktadır.

Kutlama

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.

Tüm öğretmenlerimize huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerken, şehit öğretmenlerimizi ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi saygı ve dua ile anıyorum.


Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2019, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184