Babaoğlu: Temeli Sağlamlaştırdık

Hendek Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Gelirleri artan, bütçesiyle de ayaklara yere sağlam basan Hendek Belediyesi olarak, çok daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Babaoğlu: Temeli Sağlamlaştırdık

Başkan Babaoğlu, 5 yıllık döneminin son meclis toplantısında, “Yeni dönemde kimse boşuna heveslenmemesin, hep beraber ilçemizi kalkındıracağız İnşallah. Temeli olmayan evin çatısı yapılmaz. Biz temeli sağlamlaştırdık şimdi binasını kuracağız” ifadesini kullandı.

Hendek Belediyesi’nin gelecek 10 yılına yönelik çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Babaoğlu, “İmar çalışmalarıyla ilgili olarak; biz Hendek Belediyesi’nin sadece beş yılını değil aslında bu ekiple ve arkadaşlarımızla bundan sonraki on yılını da planladık. Bir şahsa, bir zümreye değil, ilçeye bir şeyler katmak, kazandırmak için çalışma yaptık. Dolayısıyla Hendek Belediyesi gelecek on yıl için ne yaptığını bilen, ayaklarını yere basan, gelirle ilgili gelir artışından kaynaklanan hizmetle ilgili sorun yaşamayacağı bir yapı oluşturduk. Birilerinin o yüzden ağzı sulanıyor. Borçlanmadan hizmet yapamayacak hale gelen belediyeyi biz aldık, ayakları yere sağlam basan bir belediyeyi şu an oluşturduk. Bundan sonra da İnşallah Hendek Belediyesi yine hizmet üretecek ve vizyonuyla da örnek olacak” diye konuştu.

Dönemin son meclis toplantısı olması nedeniyle meclis üyeleri de gündem dışı söz alarak, düşüncelerini aktardı.

Canlı: Büyük Çalışmalara İmza Attık

Hendek Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hamit Canlı, söz alarak yaptığı konuşmada; AK Parti Grubu adına 1 Nisan 2019 tarihinden bugüne kadar milletimizden aldığımız bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Pandemiydi, doğal afetlerdi, ekonomik krizlerdi bunlara rağmen ilçemiz ve Hendekli hemşerilerimiz için en iyi hizmetleri vermeye çalıştık. Bizde insanız, farkında olmadan kırdığımız, üzdüğümüz insanlar varsa her birinden özür diliyor, helallik istiyorum. Önümüzdeki dönem seçilecek olan başta belediye başkanımız, inşallah siz olacaksınız, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza hayırlı olsun. Başkanım, bu dönemde o kadar bir güzel uyum oldu ki saygı ve nezaket içerisinde çok güzel verimli toplantılar yaptık. Bu şartları ve imkânları sağlayan başta siz belediye başkanımız ve tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Sefa: Keyfi Uygulamalara Son Verdik

İmar konusunda yapılan çalışmaları anlatmak üzere söz alan AK Parti Meclis Üyesi Adem Sefa’da, “Belediye Başkanımız ile beraber Hendek’te imar uygulamalarında keyfiyeti kaldırdık. İmarla işi olan vatandaşlarımız arasında bir ayrım söz konusu olmadı. İmar revizyon planlarıyla mahallelerimizi planlı alanlara dahil ettik. Beylice’de planladığımız lojistik alanı ile Hendek ilçemize önemli bir katma değer sağladık. Bizler mecliste sadece el kaldıran, indiren değil, Cumhur İttifakı bilinciyle, milletimize hizmet edenlerden olduk” ifadelerini kullandı.

Güngör: İmar Zamanla Meyve Verir

Meclise veda eden Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör ise, “Beş yıl boyunca imar komisyonunda aldığımız bütün kararları oybirliğiyle aldık, hiç kimsenin şahsi çıkarını düşünmeden gereğini yaptık. İmar çok hızlı toplanan bir ağaç değildir, meyveleri zamanla olgunlaşır ve meyve vermeye başlar. Getirilerini çok uzun yıllar sonra görürsünüz. Önümüzdeki dönem Hendek’e dair çok değerli hizmetlerin planlamasını dünden hazır ettik. TOKİ Toplu Konut, Hendek Meydanı, Süleyman Seba Spor Kompleksi başlıca yatırım planlarıdır. Bunları hayata geçirecek olan Cumhur İttifakı ile Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’dur” dedi.

Maddeler Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Mecliste ele alınan maddelerden dördü ilgili komisyonlara havale edilirken, diğer gündem maddeleri de yine o birliğiyle kabul edildi. Başkan Babaoğlu, “Nisan’ın ilk haftasında buluşmak üzere” diyerek, 5 yıllık dönemin son meclis oturumunu kapattı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184