Babaoğlu Vatandaşı Dinliyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Mahalleleri gezerek Vatandaşın dertlerini ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyor.

Babaoğlu Vatandaşı Dinliyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Mahalle Mahalle dolaşıp Vatandaşın dertlerini dinleyerek sorunları yerinde çözüme kavuşturuyor.

Mahallelerde Vatandaşları dinliyor

Hendek sokaklarını tek tek dolaşıp sorunları yerinde inceleyen Başkan Turgut Babaoğlu, vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Sosyal mesafe kurallarına uyarak vatandaşlara selam veren Başkan Babaoğlu, çocuklarla fotoğraf hatıra fotoğrafı çekilerek oyunlarına ortak oldu.

Birlikte Yönetim ilkesi ile hassas çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Babaoğlu, Hendekli hemşerilerimizi her zaman dinliyor, onlarla her fırsatta görüşüyoruz. Bu sayede hizmetlerimizle ilgili yönlendirmeleri daha sağlıklı yapma fırsatı bulabiliyoruz. Hendek halkına canı gönülden hizmet vermek bizim asıl görevimiz. Bu noktada payımıza ne düşerse yapmaya çalışıyoruz. Aşabileceğimiz tüm meselelerin üzerinde hassasiyetle durmaya, 91 Mahallemizde sorunları tek tek çözüme kavuşturmak adına çalışmalarımıza öncelik sırasına göre hızla devam ediyoruz dedi.

Bizim Turgut’a teşekkür

Gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Vatandaşlar, Turgut Başkanımız sağ olsun her zaman bizlerle ilgileniyor, mevcut sorunlarımızı da dinleyip çözüme kavuşturmak için bizlerden desteğini esirgemiyor. Kendisinden Allah razı olsun, sorunlarımızın çözüleceğine inanıyoruz. Başkanımız Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür ediyoruz diye konuştular.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184