Babaoğlu ve Namlı Personelle Yemek Yedi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve beraberindekiler, belediye şantiyesinde görevli işçilerle buluşup birlikte öğlen yemeği yedi.

Babaoğlu ve Namlı Personelle Yemek Yedi

İşçileri mutlu eden bu buluşmayla ilgili Başkan Babaoğlu, “Çalışma arkadaşlarımın hepsiyle gurur duyuyorum” dedi.

İşçilerle Yemek

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte şantiyede işçilerle buluştu. Hendek’in üretken gücü olan şantiye sahasında bazı incelemeler yapan Babaoğlu, Namlı ve beraberindekiler personel yemekhanesinde işçilerle yemek yedi. İlçe Başkanı Namlı ile birlikte personellerle sohbet eden Başkan Babaoğlu , “Çalışma arkadaşlarımın hepsiyle gurur duyuyorum. Alın teri ile mücadele edip Hendek için çalışıyorlar” dedi.

Aileyiz, Biriz

Başkan Babaoğlu, “ Biz büyük bir aileyiz diyoruz hep. Tüm çalışma ekibimin öncelikle çalışma şartlarının sürekli iyileştirilmesi noktasında kesin talimatım var. Çalışma alanlarındaki güvenlikleri, çalışma alanında sağlanan şartların harfiyen eksiksiz olması gerekiyor. Sürekli yenileme ve güçlendirmeler yaparken diğer yandan belediyemizin imkanları doğrultusunda işçi kardeşlerimiz için en iyisi ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Bir olmaya, tek yumruk halinde daha güzel bir Hendek için çalışmaya devam ediyoruz. Allah her birine kolaylıklar versin” diye konuştu.

Şantiye çalışanları kendilerine yönelik değer veren Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2022, 09:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oğuzhan
Oğuzhan - 2 yıl Önce

Vay bee helal olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184