Babaoğlu ve Namlı’dan Ofisimize Ziyaret

Babaoğlu ve Namlı, “Haftalık Basın Buluşmaları” kapsamında ofisimizi ziyaret etti.

Babaoğlu ve Namlı’dan Ofisimize Ziyaret

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, “Haftalık Basın Buluşmaları” kapsamında Hendek Gündem ve Hendek Tv ofisimizi ziyaret ettiler.

Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarete Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı yanı sıra Hendek Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Metin Işıker’de hazır bulundu.

Çay ve Simit eşliğinde yapılan kahvaltının ardından Ülke, İl ve İlçe gündem konuları hakkında içilen çaylar eşliğinde sohbetler gerçekleştirilirken, İlçe gündem konuları ile yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Yerel Basınımızı önemsiyoruz

Gerçekleşen ziyaret le ilgili konuşan Babaoğlu, bugün MHP Hendek İlçe Başkanımız Sayın Burhan Namlı ile birlikte, “Haftalık Basın Buluşmaları” kapsamında ilk olarak Hendekli Gazetecilerimiz Sayın Kadir Kazın ve Sayın Gürkan Özer’in misafiri olduk. Önemli çalışma paydaşlarımızdan olan ve kentimizin gelişmesine değerli katkıları bulunan yerel basınımızı çok önemsiyoruz. Nazik misafirperverlikleriniz nedeniyle teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Haftalık Basın Buluşmaları ziyareti yapılan hoş sohbetlerin ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleri ile birlikte sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2022, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184