BABAOĞLU VE ÜLKÜCÜ GENÇLER HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Turgut Babaoğlu ve Hendek Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı öğrencileri Hemşireler haftası nedeniyle Hendek Devlet Hastanesinde görev yapan hemşireleri ziyaret ederek çiçek takdim etti.

BABAOĞLU VE ÜLKÜCÜ GENÇLER HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, eşi Esra Babaoğlu, Hendek Ülkü Ocakları Üniversite teşkilatı öğrencilerinden Eğitim Fakültesi Başkanı Atilla Alperen Çelik, Alperen Gürel, Gizem Doğan ve Özge Kaya  ile birlikte Hemşireler günü nedeniyle Hendek Devlet Hastanesine giderek tüm birimlerde görev yapan hemşirelere çiçek takdim ederek günlerini kutladılar.



Hemşireler böyle güzel bir günde hatırlanmanın mutluluk verici olduğunu söyleyerek Babaoğlu ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Babaoğlu Hemşireler haftası nedeniyle yayımladıkları mesajda Hemşirelik mesleği, temelinde insan sevgisi şefkat bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Tıp biliminin ilerlemesi ile önemli mesleki aşamalar kaydederek günümüze gelen hemşirelik mesleği sağlık sisteminin de vazgeçilemez bir unsuru haline gelmiştir.




Bu mukaddes rolü üstlenerek sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin  12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını tebrik eder sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim ifadelerine yer verdiler. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184