Babaoğlu Yavru Vatan Kıbrıs’a gitti

Başkan Babaoğlu resmi temaslar için KKTC’de

Babaoğlu Yavru Vatan Kıbrıs’a gitti


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, geçen ay Hendek’e gelen kardeş şehir Tatlısu’nun Belediye Başkanı Orçan’ın davetlisi olarak resmi temaslarda bulunmak üzere KKTC’ye gitti.

İşbirliği Ve Görüşmeler

Hendek, kardeş belediyesi olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Tatlısu Belediyesi ile karşılıklı işbirliği ve hizmet kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarında yeni bir dönem başlattı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Hendek’e gelen kardeş şehir Tatlısu’nun Belediye Başkanı Hayri Orçan, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunmuştu. Babaoğlu tarafından ağırlanan Orçan, Hendek’te yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almış, ortak projelerin hayata geçirilmesi kararlaştırılmıştı.

Çalışma Programı

Kardeş şehirlerin ikili görüşmeleri ve çalışma programı kapsamında düzenlenen organizasyona Orçan’ın davetlisi olan, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu KKTC’ye gitti. Yavru vatan Kıbrıs’a giden Başkan Babaoğlu, 5-6-7 Eylül tarihleri arasında resmi görüşmeler yaparak bir dizi temaslarda bulunacak. Babaoğlu’nun programları kapsamında; KKTC’nin üst düzey yetkilileri ile görüşme yapıp, ziyaretlerde ve bir dizi incelemelerde bulunacağı açıklandı. Babaoğlu 8 Eylül Pazar günü yurda geri dönecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184