Babaoğlu’dan Kadir Gecesi Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm Türk İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Babaoğlu, "Bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Babaoğlu’dan Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Babaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı Şerif'in sonuna yaklaşmanın hüznünü taşırken, bin aydan daha hayırlı olan ve kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ni idrak etmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında bu mübarek gecede semaya açılan eller, ülkemizin ve milletimizin huzuru için dua edecektir.

Bu mübarek gece vesilesi ile tüm Müslümanlar yan yana ibadetlerini gerçekleştirecek ve Kadir Gecesi'nin feyzini hep birlikte dua ederek alacaklar. Mübarek ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız bugünlerde kırgınlıkları bir tarafa bırakıp, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için dua edelim.

Bu vesile ile tüm Türk - İslam âleminin ve hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Kadir gecemiz mübarek olsun” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184