Babaoğlu’dan Uzuncaorman’a Doğalgaz Müjdesi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Uzuncaorman Mahallesi’nden kadınlarla bir araya geldi.

Babaoğlu’dan Uzuncaorman’a Doğalgaz Müjdesi

Uzuncaorman’da yaptıkları çalışmaları anlatan ve kadınların taleplerini dinleyen Babaoğlu, “Önümüzdeki dönem doğalgaz planlamamızda, Uzuncaorman Mahallemizde yer alıyor” dedi

Eşi Esra Babaoğlu ve MHP KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz ile birlikte, Uzuncaorman Mahallesi’nden kadınlarla bir araya gelen Başkan Babaoğlu, “Beş yılda ne yaptı diyenler var, hiç duydunuz mu böyle bir şey, kulağınıza geldi mi.

 Bakın şuan birlikte Alparslan Türkeş Parkı’ndayız. Burayı biz yaptık. Daha dün Rasimpaşa Park’ı biz açtık. On mahallemize on nitelikli yaşam alanı kazandırdık. 5 yılda 100 kilometre asfaltlamayı, 500 bin metrekare kilitli parkeyi biz yaptık. Önceki dönem 5 yılda yapılandan daha fazlasını biz bu dönem sadece bir yılda gerçekleştirdik” diye konuştu.

Uzuncaorman Mahallesi’nde yapılan çalışmalara da değinen Babaoğlu şunları söyledi:

Uzuncaorman’da bu dönem 27 bin 370 metrekare kilitli parke yol, 4 bin 300 metre stabilize bakım, bin 850 metre malzeme serimi, asfalt yama ve altyapı kanal çalışmaları yaptık. İhtiyaçlara ama her mahallemizde tüm imkanları zorlayarak cevap vermeye çalıştık.

Uzuncaoman’da olduğu gibi her mahallede çalışmamız var, emeğimiz var. Gönül ister ki, tüm hizmetleri her mahallemize aynı anda yapalım ancak bu mümkün değil. Belli bir planlamayla, önceliklere göre belli bir sırayla ilerlemek gerekiyor.

Yine dönemimizde 6 mahallemizi doğalgazla buluşturduk. 2013 yılından beri bizim dışımızda doğalgazı gündemine alan çıkmadı. Planlama bile yapılmamış. Biz AGDAŞ ile bir işbirliği yaptık.

Şu an dört mahallemizde çalışmalar tamamlanmak üzere, buradaki kazı, dolgu ve işçiliği Hendek Belediyesi olarak biz üstlendik. Önümüzdeki dönem çok daha fazla mahallemizi doğalgazla buluşturacağız, bunlardan biri de Uzuncaorman olacak. Bize inanın, yine güvenin.

Cumhur İttifakı ve birliğin gücüyle, hizmetle dolu çok daha bereketli bir dönem yaşayacağız”

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184