BABAOĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

BABAOĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ


MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’ndan habersiz arkadaşları doğum günü pastasını alarak evinde doğum günü sürprizi yaptı.

Kemaliye mahallesinde ki evinde eşi ve arkadaşları tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü karşısında duygulanan ve 45 yaşına giren MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nu Eski İlçe Başkanı Atilla Tezgel MHP Meclis Üyeleri , İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, arkadaşları , eşi Esra Babaoğlu ve çocukları Şimal ile Damla yalnız bırakmadı.

Kemaliye mahallesinde ki evinde eşi ve arkadaşları tarafından hazırlanan Doğum günü pastasını üfleyen Babaoğlu yeni yaşını sevenleri ve arkadaşları ile kutladı.

 Yeni yaşına giren MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na sürpriz yapan arkadaşları kendisine sağlık ,huzur ve başarı dolu uzun ömürler dileyerek çeşitli hediyeler verdiler.

Arkadaşlarının ve Eşinin yaptığı sürpriz karşısında mutluluğunu ifade eden MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu '' Bugün iki polis şehidimizin üzüntüsünü yaşarken sevgili kardeşlerim güzel bir sürpriz yaptılar acımız azalmasa da bu dostluk ve kardeşlik ortamında Şerefsiz vatan hainlerine karşı birlik ve kardeşlik içinde olmak da güzel. Dışarıda bu sürprizden benim gibi haberi olmayan büyük bir ailemizin varlığı da bana ayrı bir güven veriyor. Doğum günümü kutlayan ve bana bu sürprizi yapan siz değerli kardeşlerime, dostlarıma ve arkadaşlarıma  ayrı ayrı teşekkür ederim. Böyle güzel bir günde sevgi dolu yüreklerle bir arada olmak gurur verici. Dostlarımla beraberliğimizin ömür boyu sürmesini temenni ediyorum  '' sözleriyle duygularını ifade etti.

Yaş günü pastasının ikram edilmesi ile Babaoğlu ve arkadaşları keyifle sohbet ederek vakit geçirdiler.






Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184