Babaoğlu’ndan 23 Nisan Çağrısı: Haydi Hendek

Coşku dolu o anları çekip belediyeye gönderen miniklere kitaplar hediye edilecek

Babaoğlu’ndan 23 Nisan  Çağrısı: Haydi Hendek


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle vatandaşları ev-iş işyerlerini Türk Bayrakları ile donatmaya, bayram akşamı ise saat 21:00’da evlerinin balkonlarından İstiklal Marşını okumaya davet etti.

 

100.Yıl Coşkusu

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.yılında tüm Hendek halkının evlerini Türk Bayrakları ile donatması çağrısında bulundu. Başkan Babaoğlu, Koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının getirildiğini hatırlattı.

 

Saat 21.00’da

Babaoğlu, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı akşamı saat 21.00’da evlerimizin balkonların hep birlikte İstiklal Marşını okuyalım” dedi

 

Çek-Gönder

Hendek halkının 23 Nisan günü tek yürek olacağını söyleyen Başkan Babaoğlu, bir de miniklere bayram hediyesi sözü verdi. Balkonlarda yaşanacak olan o coşku dolu anları kayıt altına alıp görüntülerini belediye ileten miniklere kitap hediye edeceklerini dile getirdi.

 

İletişim Bilgisi

Evlerinde 23 Nisan coşkusu yaşayan miniklerin o anları 20 saniyeyi geçmemek kaydıyla çekip belediyenin 0555 888 54 03 numaralı WhatsApp hattına adı soyadı ve adres bilgisiyle iletmesi istendi.  

 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184