Babaoğlu’ndan Aileleri Sevindiren Hediye

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun başlattığı, ‘Her Bebek Bir Fidan’ projesi kapsamında yeni doğan bebekler ve onların aileleri unutulmuyor.

Babaoğlu’ndan  Aileleri Sevindiren Hediye

Bu kapsamda 2019 yılından bu yana 2 bin 480 haneye bebek seti verilirken, her bebek için fidan dikimi yapıldı.

Yüzleri Güldürüyor

Her fidan bir fidan projesi kapsamında yeni bebekleri olan aileleri unutmayan Hendek Belediyesi, hediyeleriyle ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İlçe Nüfus Müdürlüğünden düzenli olarak alınan veriler üzerinden hazırlanan hediyeler anne ve babalara ev ziyaretleri yapılarak teslim ediliyor.

Başkan Turgut Babaoğlu’nun hayırlı olsun mesajının iletildiği ziyaretlerde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler; içerisinde bebek bezi, bebek şampuanı, bebek yağı, pişik kremi, sıvı deterjan, ıslak mendil, alt açma bezi ve anne elbisesinin yer aldığı bakım çantasını hediye ediyor. Proje kapsamında Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından her bebek içinde mevsim koşullarına uygun zamanlarda fidan dikimi yapılıyor.

Sosyal Sorumluluk

Hoş Geldin Bebek diyerek 2021 yılında 1453 aileye, 2019 Nisan ayından bu yana da toplamda 2 bin 480 aileye hediyelerin takdim edildiğini anlatan Başkan Babaoğlu, “Hizmetlerimizle hemşehrilerimizin yüreklerine dokunarak, gönül birliği oluşturuyoruz. Bu kapsamda ilçemizde doğan her bebeği ‘Hoş Geldin Bebek’ sloganıyla karşılamaya devam ediyoruz. Bu proje ile ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz.

Tüm bireylerin doğumundan başlayarak hayatlarının her alanında hizmetlerimizle yanlarında bulunuyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Hendek bırakmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. Bu vesileyle Rabbim, yeni doğan bebeklerin; bahtlarını açık etsin, onlara hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin” diye konuştu.

Projeden dolayı memnuniyetini dile getiren aileler Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184