Babaoğlu’ndan Basın Bayramı Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Babaoğlu’ndan Basın Bayramı Mesajı


Başkan Babaoğlu mesajında basının önemine değinerek, ülkemizin gelişimi ve halkın bilgilendirmesi açısından basının önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Her yıl 24 Temmuz’da Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte “Basından Sansürün Kaldırılışının” yıldönümünün kutlandığını ifade eden Başkan Babaoğlu, kamuoyunu objektif, tarafsız ve doğru bir şekilde bilgilendiren, şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimine katkı sunan yerel basınımızın ortaya koyduğu emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır dedi.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Babaoğlu, büyük bir sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde görevini yerine getiren basın mensuplarımızın, her alanda ilimiz ve ilçelerimiz adına yaptıkları çalışmalar ve destekler için teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle aramızdan ayrılan basın mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, görev aşkı ile büyük bir fedakârlık ile görevini yerine getiren basın mensuplarına sağlık, mutluluklar ve çalışma hayatlarında başarılar dilerim diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184