Babaoğlu’ndan Hendek’li Gazetecilere Özel Program

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek’te görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Babaoğlu’ndan Hendek’li Gazetecilere Özel Program

Babaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Basın Mensuplarını Ağırladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını Alparslan Türkeş Parkı’nda ağırlayan Hendek Belediye Başkan Babaoğlu, “Değerli basın mensubu arkadaşlarımızla bugüne dek karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içinde Hendek’imize hizmet etme çabası içerisinde olduk. İlçemize kazandırdığımız eserlerin tanıtımı ve kamuoyuna aktarılması noktasında basın mensuplarımızın katkısı büyük olmuştur” dedi.

Basın Mensuplarının Yanında Olmaya Devam Ediyoruz

Bizler de basın mensuplarımızın her zaman yanında olmaya gayret gösterdik diyen Babaoğlu şöyle devam etti: “Yine bugüne dek olduğu gibi, olumlu eleştirilerin yanı sıra eksik gördükleri konular hakkında ki yorumları da bizler için her zaman önemli ve değerli fikirler olmuştur. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, vatandaşlarımızın haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ise, basın mensuplarıyla anlamlı bir günde bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik etti.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184