Babaoğlu’ndan Kadir Gecesi Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun Kadir Gecesi kutlama mesajı.

Babaoğlu’ndan Kadir Gecesi Mesajı

Kırgınlık, dargınlık, kin ve nefretin yerine sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği egemen kılarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmalıyız.

Mübarek Ramazan-ı Şerif'in sonuna yaklaşmanın hüznünü taşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Kadir Gecesi bin aya değer, bir ömre bedel bir gecedir. Kadir Gecesi Kur’an gecesidir. Kadir Gecesi emsali olmayan bir gecedir. Kadir Gecesi, feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan bir gecedir.

Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve Türk İslam aleminin Kadir Gecesini kutluyor, bu gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184