Babaoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Babaoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Büyük Önderimiz

Bir bireyi yaşama hazırlamak bir fidan yetiştirmek olan öğretmenlik tüm mesleklerin temelidir, diyerek söze başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Büyük Önderimiz, “ Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” diyerek seslenmiştir öğretmenlerimize, Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Geleceğimizin şekillenmesindeki en büyük unsur eğitimdir.

Öğretmenlik bir insan yetiştirme sanatıdır. Yarınların kilidini açacak anahtar öğretmenlerin elindedir. Öğretmenlerimiz; bilgelikleri, erdemleri ve mesleki donanımları ile öğrencilerimizi topluma faydalı bireyler haline getirerek, yarınlarımızı şekillendirmektedirler.

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, milli kültür ve tarihimize bağlı, evrensel değerlere açık, aklı hür vicdanı hür kişiler olarak yetişmeleri için bin bir fedakârlıkla çalışan, emekli olan ve görevine devam tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184