Babaoğlu’ndan Öğretmenlere Özel Kutlama

24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeniyle Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Tarafından Öğretmenler Onuruna Akşam Yemeği Verildi.

Babaoğlu’ndan Öğretmenlere Özel Kutlama

Yoğun Katılımla Gerçekleşen Programda Konuşan Başkan Babaoğlu, “Öğretmenlerimiz Bizim İçin Çok Kıymetli, Hepimiz Bir Öğretmenin Eseriyiz. Hayatta Bir Yerlere Gelebildiysek, Bir Şeyleri Doğru Yapıyorsak Mutlaka Bize O Yönü Veren Bir Öğretmenimiz Vardır” Dedi.

Yoğun Katılım

Aşk-I Ala Düğün Salonunda Başkan Babaoğlu’nun Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Programa Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürünü Temsilen Şube Müdürü Tuncay Alioğlu, Okul Müdürleri, Öğretmenler Ve Aileleri Katıldı.

Başkan Babaoğlu, Eşi Esra Babaoğlu Hanımefendi İle Birlikte Organizasyona Yoğun İlgi Gösteren Öğretmenler Ve Aileleriyle Yakından İlgilenip Masaları Dolaşarak Her Birine Tek Tek Hoş Geldiniz Dedi. Program Saygı Duruşunda Bulunulması Ve İstiklal Marşının Okunmasıyla Başladı.

Şube Müdürü Alioğlu: Teşekkür Etti

Hendek Hendek Milli Eğitim Şube Müdürü Tuncay Alioğlu, Tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlayarak, “Kıymetli Öğretmenlerimizle Bu Güzel Günde Bir Araya Gelmekten Büyük Mutluluk Duydum.

 Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat Çekiçcioğlu’nun Başka Bir Programa Davetli Olması Nedeniyle Kendilerini Temsilen Ben Aranızdayım. Başkanımız Turgut Babaoğlu’na Ve Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim. Bu Vesileyle Öğretmenlerimizin Gününü Kutlar, Sağlık Ve Mutluluk Dolu Bir Ömür Dilerim ”Diye Konuştu.

Başkan Babaoğlu: Öğretmenlik Kutsal Bir Meslek

Öğretmenlerimiz Bizim İçin Çok Kıymetli, Hepimiz Bir Öğretmenin Eseriyiz Diyerek Söze Başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hepimizin Hayatında Bir Dönüm Noktası Olan Öğretmenimiz Vardır Ve Hayatta Bir Yerlere Gelebildiysek, Bir Şeyleri Doğru Yapıyorsak Mutlaka Bize O Yönü Veren Bir Öğretmenimiz Vardır.

Öğretmenlik Mesleği Bir Peygamberlik Mesleğidir. Çünkü Peygamberler De Öğretmen Olarak Geldiler Ve Toplumlarını İyiye, Güzele Yöneltmek, Yanlıştan Geri Döndürmek İçin Çalıştılar.

 Bu Dönüşümü Toplumlarında Sağladılar. Bu Açıdan Bakıldığında Öğretmenlerimiz De Bir Peygamberlik Mesleği Yapıyorlar. Yaptığınız O Kadar Büyük Bir İş Ki Bir Doktorun Hastasını Hayata Döndürmesi Gibi, Öğretmenlerimiz De Bir İnsanı İnsan Olarak İnşa Ederken, Aynı Görevi Görüyorlar. Öğretmenlik Mesleği Çok Kutsal Bir Meslek, Bu Duygu Ve Düşüncelerle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Başta Olmak Üzere Görevi Başında Hain Terör Saldırıları Sonucunda Şehit Düşen, Ayrıca Bir Sebeple Hayatını Kaybetmiş Öğretmenlerimize Allah'tan Rahmet Diliyor; Emekli Ve Çalışan Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyorum” Dedi. Yemeğin Ardından Program Sona Erdi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2022, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184