Babaoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayarak tüm hemşehrilerimizin ve Türk İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Babaoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Mutluluk Ve Huzur

Başkan Babaoğlu mesajında, “Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, mutluluklarımızı huzurla paylaşmak, kardeşliğimizi pekiştirmek ve gücümüze güç katmaktadır. Kavgaları bitiren, kırgın gönülleri birleştiren bayramlar, gelecek için bizlere umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir. Bizler de bu günlerin önemini bilerek, birbirimize olan sevgi ve saygımızı her zaman korumalıyız ”dedi.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Bayramın öneminin sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde yaşanmasını temenni eden Başkan Babaoğlu sözlerine şöyle devam etti, “Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tutulan oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmak büyük onur ve mutluluk verici.

Rabbim nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Mübarek Ramazan Bayramının İslam âlemi ve Yüce Türk Milletine bolluk, bereket, sağlık, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Hendekli hemşehrilerimin ve Türk - İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın. Ramazan Bayramımız mübarek olsun ”dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184