Babaoğlu’ndan Teşekkür

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ali Gaffar Okkan’ın anma töreniyle alakalı olarak teşekkür mesajı yayınladı.

Babaoğlu’ndan Teşekkür

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Diyarbakır Emniyet Müdürü iken 2001 yılında uğradığı hain saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Ali Gaffar Okkan’ın anma töreniyle alakalı olarak teşekkür mesajı yayınladı.

Şehidimizin kabri başında düzenlenen anma törenine katılan isimlere teşekkür eden Başkan Turgut Babaoğlu, Aziz Şehidimiz ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve dua ile anıyoruz.

Kalbimizde yaşayan, gurur duyduğumuz Ali Gaffar Okkan ağabeyimizin şehadetinin 21. yılında mezarı başında düzenlenen anma törenine katılan Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’a, Büyükşehir Belediye Başkanınız Sayın Ekrem Yüce’ye, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fatih Kaya’ya, İl Jandarma Komutanımız Albay Aydın Kutlu’ya, Sakarya Barosu Başkanımız İlknur Ebiz Yıldız hanımefendiye, Hendek Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim Acır’a, Hendek Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ayhan Yenilmez’e, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Şevket İlhan’a, siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve değerli yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlarımıza, Hendekspor başta olmak tüm spor camiamızın tüm değerli isimlerine, bürokratlarımıza, kurum çalışanlarımıza, emniyet personellerine, askeri erkana, Gazilerimize ve çok kıymetli hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Kar kış demeden şehidimizi andığımız törende yer alan tüm isimlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184