BABAOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu açıklama yaparak destek veren herkese teşekkür etti.

BABAOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR


İki gün önce yerel bir basında ve sosyal medyada başlatılan karalama kampanyası sonrası Hendekliler MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na sözlü ve sosyal medya üzerinden destek verdiler.

Karalama kampanyasına karşı Hendekli vatandaşlar sosyal medya sayfalarında bulunan profil fotoğraflarını Babaoğlu’nun fotoğrafını koyarak ve sözlü olarak arayarak yorumları ile destek oldular.

Gördüğü büyük desteğin ardından MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu açıklama yaparak destek veren herkese teşekkür etti.

Çok kıymetli Hendekli hemşerilerim, değerli kardeşlerim, canlarım…

Yaklaşık iki gün önce sosyal medyada ki “ Fan” sayfamda şahsıma ait olmayan ( Kopyala- yapıştır) bir paylaşımdan dolayı gerek yerel basında, gerek sosyal medyada adıma başlatılan karalama kampanyasından siz saygıdeğer Hendekli ve ilçe dışında yaşayan kardeşlerime şahsıma gösterdiği büyük teveccühünüz beni ziyadesi ile onurlandırmıştır.

Yediden yetmişe binlerce kardeşimin şahsımı arayarak, yada sosyal paylaşım sayfalarında ki profil resimlerini şahsıma ait resimleri yaparak sahiplenmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Tüm Hendekli kardeşlerime bugüne kadar siyasi fikirleri ne olursa olsun, ayrım yapmadan sevmek, dertleri ile dertlenmek, sevinçleri ile sevinmek tek düsturumuz olmuştur. Bizi sizlerden biri yapan bu gönül bağımız ve halis duygularımızdır. Şahsımıza bu karalama kampanyası başlatanlar dâhil olmak üzere tüm Hendekli kardeşlerimi en kalbi duygularla seviyorum.

Bu duygularla bizleri sahiplenen yediden yetmişe tüm Hendekli hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum.

Birliğimizin ve birlikteliğimizin daim olması dileğiyle tüm Hendek’e saygılarımı sunuyor, Allah’a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184