Babaoğlu’ndan Yoğun Kar Mesaisi

Yoğun kar yağışıyla birlikte ekiplerin canla başla sürdürdüğü çalışmaları gece yarısından itibaren sahada denetleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, karla mücadelede son bilgileri paylaştı

Babaoğlu’ndan Yoğun Kar Mesaisi

Karla Mücadele Sürüyor

Hendek’in yüksek kesimlerinde başlayan kar ile birlikte Cuma gününden bu yana karla mücadele çalışmalarını devam ettiren Hendek Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde 7/24 teyakkuza geçti. Meteorolojiden gelen veriler doğrultusunda hazırlıklarını yapan ve acil durumlarda müdahale için nöbete geçen ekipler, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen bilgiler doğrultusunda kar yağışının etkili olduğu bölgelere intikal ediyor.

Mahalleler Ve İlçe Merkezi

Kocatöngel, Karadere, Lütfiyeköşk, Yeşilyurt, Hicriye, Sümbüllü, Bakacak, Pınarlı, Yeşiller, Büyükdere, Gündoğan, Yarıca, Yeniyayla, Dereköy, Kazımiye, Muradiye, Kırktepe, Çamlıca, Sarıyer, İkbaliye, Kızanlık, Kurtuluş, Sarıdede, Karaman, Güldibi, Akçayır, Türbe, Süleymaniye, Rasimpaşa, Puna, Bıçkıatik, Hüseyinşeyh, Karatoprak, Yukarı Çalıca, Aksu ve Dikmen mahallelerinde yol açma ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ayrıca şehir merkezinde ana yollar ve yaya yolları da titizlikle ekipler tarafından temizleniyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da dün gece başlayan ve tüm şehri etkisi altına alan kar yağışı sonrasında ekiplerin saha çalışmalarını yerinde denetledi.

Gece Boyu Müdahale Etti

Gece boyu çalışmaları inceleyen ve mahallelerde durum tespitleri yaparak bilgiler alan Başkan Babaoğlu, “ Ekiplerimiz teyakkuz halinde. Etkili kar yağışı sonrasında kapanan yolların açılması için ekiplerimizi ivedilikle belirlenen noktalara sevk ediyoruz.

Bir yandan tuzlama devam ediyor. Rabbim hepsini korusun. Sürekli kar küreme araçlarımız yollarda görev yapıyor. 91 mahallede koordineli bir şekilde çalışarak hemşehrilerimiz bu bereketin keyfini doya doya yaşasın istiyoruz. Meteorolojiden gelen veriler doğrultusunda ekiplerimizi yönlendirmeye devam edeceğiz. ” ifadelerine yer verdi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2021, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184