Bağdatlı Emekliye Ayrıldı

32 yıllık çalışma hayatının ardından Sami Bağdatlı emekliye ayrıldı.

Bağdatlı Emekliye Ayrıldı

Spor ve Sağlık Kamuoyunun yakından tanıdığı Sami Bağdatlı 32 yıllık çalışma hayatının ardından emekliye ayrıldı.

Bağdatlı’nın emekliye ayrılmasının ardından Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğündeki mesai arkadaşları Bağdatlı için veda programı düzenledi.

Mesai arkadaşlarından veda programı

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlık çalışanları, Aile Sağlığı Merkezleri Sağlık çalışanları ve Doktor ve mesai arkadaşları tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğünde yıllarca hizmet eden Sami Bağdatlı’nın emekliye ayrılması sebebiyle kendisine veda programı düzenlendi. Veda programında Bağdatlı emeklilik pastasını eşi Muazzez Bağdatlı ile birlikte kesti.

Plaket takdim edildi

Başarılı çalışmaları ve 32 yıl boyunca vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Hendek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tekin Ulaş Karatepe Sami Bağdatlı’ya plaket takdiminde bulunarak, bundan sonraki emeklilik hayatında ve devam eden Hendek Kızılay Temsilciliği Koordinatörlüğü görevinde kendisi ve çalışma arkadaşları adına başarılar diledi.

32 yıllık mesai

Bağdatlı, 32 yıllık mesai hayatında İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi, Sakarya SSK Hastanesi, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü ve son olarak Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Biriminin ardından emekliliğe ayrıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sami Bağdatlı
Sami Bağdatlı - 4 yıl Önce

Çok teşekkür ederim kardeşim selamlar sevgiler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184