BAĞDATLI YENİDEN

Sami Bağdatlı, Hendek Kızılay Şubesi’nde yapılan, Türk Kızılay’ı Hendek Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda yeniden seçilerek 3.dönem başkan oldu.

BAĞDATLI YENİDEN


Hendek Kızılay Şube Başkanlığı binasında gerçekleşen Kongreye Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, AKP ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu, CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Gevher, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, Kızılay İlçe şube başkanları, Toplum Sağlığı merkezi Başkanı Elif Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, muhtarlar, Kızılay Hendek Şubesinin doğayenleri Kamil Odabaş, Servet Bağdatlı ve Kızılay gönüllüleri katıldı.

Divan Başkanı Ahmet Dede olurken Divan üyeleri Cemal Özbek ve Gökhan Eygi oldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Kızılay Hendek Şubesinin Olağan Genel Kongresine tek liste ile giden mevcut başkan Sami Bağdatlı yaptığı açılış konuşmasında “ Dünyada ki bütün insanlarımızın zor zamanlarında yanında olmak için gece gündüz demeden çalışan, Kızılay’ımıza bugüne kadar emek vermiş, yardım etmiş herkese şükranlarımı sunarım. Kızılay’ımızın yardım çalışmaları sırasında şehit düşmüş herkese Allah’tan rahmet diliyorum. Kızılay’ın bayrağımız Ülkemiz ve dünyanın dört bir yanında dalgalandığı her yerde, en sıkıntılı zamanlarda uzanan yardım elinin, umudun adı olmuştur. Kızılay’ımızın tüm şubelerinde gönüllülük esastır. Hendek halkına ayrıca teşekkür ediyorum.  Sel felaketinde 300 bin tl gibi bir nakit, 10 tır ile ayni yardımla Pakistan’da Hendek mahallesi kuruldu. Önce Türk, sonra Hendek’li olduğum için birçok yerde yaptığımız bu insanüstü çalışmalar bana son derece onur ve gurur veriyor.” Dedi.

Gündem maddelerinin ardından seçime geçildi. Kongreye tek liste ile giden Sami Bağdatlı üçüncü dönem başkanlığa seçilirken Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Osman Özdilek, Erol Yaş, Ferdi Kahveci, Murat Öztürk, Seyfi Uslu, Veysel Gürsel, Osman Dinçer, İbrahim Akın

Yedekler: Cemal Özbek, Fehmi Aydın, Mustafa Kandil, Kübra Aydın, İbrahim Kesim, Muhjsin Emircan, Engin Gülbayraktar, İlhan Özözen, Tevfik Hacıoğlu

Denetleme Kurulunda Ayhan Güler yer alırken, Genel Merkez Kongre Delegesi Şenay Sakal oldu.







Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 15:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Devrim Dede
Devrim Dede - 8 yıl Önce

İşte Türkiye'm için gerçek doğru dürüst eğeninin karşılığını fazlasıyla hak eden ender bir Türk insanı . Sevgili Sami Bağdatlı abicim sen daha yüce mevkilere layıksın Çünki insan ayırt etmez ve herkese en doğrusunu ve gerçeğinin menfaat düşünmeden yapan benim tanıdığım ender insanlardan birisin. Mevla'm seni daha yüce mertebelere getirsin aminnn bu Türkiye'nin senin gibi insanlara gerçek insanlara ihtiyacı var yoksa başka yok olan ülkeler gibi olacağız sağlıksal yakın Zaman'larda .umarım sevgili büyüklerimiz bu sözlerimi anlar spora yıllarını vermiş bir insan olarak sesime kulak verirler .doğru dürüst insansın çok teşekkür ederim ...sevgi ve saygılarımla ... Devrim Dede

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184